OVER ONS 👯

Even voorstellen: wij zijn Eva Zegers (R) en Lilian Klijnstra (L). Via de lagere school van onze kinderen leerden we elkaar kennen.

We werden vriendinnen en ontdekten een gemeenschappelijke passie: brocante.

We hadden het er vaak over en het leek ons erg leuk om zelf eens zo’n markt te houden.

In 2014 was het zover. Eva’s partner heeft een boomkwekerij met een kas. Die kas leek ons een prachtige plek voor een brocantemarkt: een lichte ruimte in een groene omgeving.

De eerste Kas Brocante zag dus het levenslicht! En inmiddels is het een traditie: 2 x per jaar, in het voor- en najaar.

Sinds 2021 is daar 2 x per jaar een Kleding in de Kas bijgekomen. De 2dehands kleding op de Kas Brocante groeide uit z’n jasje en heeft nu een eigen markt gekregen.

En dat doen we niet alleen. Samen met onze kraamhouders maken we er steeds een unieke dag van.

Op de Kas Brocante vind je onder meer brocante, curiosa, vintage, meubels, emaille, servies, prachtige verse boeketten, bijzondere stekjes, tuindecoraties en nog heel veel meer. In de 'Embrasserie' serveren we koffie/thee en lekkers.

Op de Kleding in de Kas kun je struinen langs 25 kramen met dameskleding en accessoires als schoenen, sjaals, riemen, tassen en sieraden.

Buiten loop je heerlijk over de kwekerij met bomen, struiken, planten en tuindecoraties.

De boomkwekerij van Jan van Vulpen is een mooie plek waar liefde voor alles wat groeit en bloeit ook ruimte geeft aan alles wat doorleefd is en daardoor waardevol is geworden.

Nieuwsgierig? Kom de plek en de sfeer proeven. Je bent van harte welkom!